Luisterkind afstemmingen door Naomi Toele

WIE IS NAOMI

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij

Leuk dat je hier terecht bent gekomen en wat meer wil weten over wie ik ben. Mijn naam is Naomi Toele, 38 jaar en samen met mijn man en twee heerlijke kinderen woon ik alweer twee jaar op het fijne eiland Curaçao.

Alles is energie!

Dat heb ik altijd al gevoeld

Op vrij jonge leeftijd merkte ik al op dat ik een gevoelsmens ben. Ik voelde wat een ander niet voelde, ik zag wat een ander niet zag. Maar ik ging dat eigenlijk vaak wel uit de weg, want het voelde namelijk niet als eigen. Dus ik had een eigen manier gevonden om ermee om te gaan. Echter bleef de spirituele wereld altijd aan mij trekken in welke fase ik in mijn leven ook begaf. Naar mate de jaren verstreken ging ik wel steeds meer naar mijn gevoel luisteren. En eigenlijk was dat alsnog te weinig. Totdat het lot ons hierheen bracht en ik op het eiland niets anders wilde doen dan alleen maar voelen. En Curaçao zou Curaçao niet zijn als dit eiland iets magisch heeft. Iets spiritueels, en dat is voelbaar. Hier heb ik de ruimte gekregen (of juist genomen hoe je het maar wil noemen) om dat spirituele lijntje dat ik altijd al voelde verder te ontdekken en te ontwikkelen. Met als resultaat dat ik met trots kan zeggen dat ik de eerste Luisterkindwerker ben hier op Dushi Curaçao!

Elk persoon is uniek en elke Luisterkind afstemming is dat ook. Het blijft bijzonder dat je door middel van een afstemming tot de kern kan komen van je ziel, waar je in het aardse leven soms gewoon niet bijkomt. Een afstemming legt het pijnpunt bloot, de vinger op de zere plek. Maar door dat inzicht vallen wel puzzelstukjes op z’n plek waar je vervolgens weer verder mee kan. Wat het zo fijn maakt is dat je de afstemming ontvangt via de mail en je deze dus meerdere keren in jouw tempo kan (terug)lezen. En wat op dat moment niet resoneert, kan op een later moment wel weer doen. Dat alles bij elkaar maakt een Luisterkind afstemming ontzettend betekenisvol.

Warme Zonnestralen Vanuit Curaçao, Felis Dia!
Naomi Toele - Over mij
Anderen over mij
× Vragen?